onsdag 8 september 2010

Urban Wool i Mamtreprenörs blogg

Mamtreprenörer, är tre kvinnor som jobbar för att föräldraskap och eget företagande ska gå ihop. Nyligen så uppmärksammade de oss i sin blogg. Mycket roligt!

Stickning à la 2010

07 sep kl 07:13, 2010
När jag var ung var stickning "mormorsgöra". Det kändes allt annat än hippt. Men så för några år sedan fick stickningen ett uppsving. Helt plötsligt blev det inne att sticka och stickningen började även ta andra former och nå nya utövare. För ett tag sedan träffade jag en tjej på en "mammafika" som nyligen startat ett företag som säljer stick-kit. Idén till företaget hade fötts efter att hon hade fått så många positiva kommentarer för de stickade plagg som hon gjort åt sin son. Berömmet resulterade i en idé som sedan blev ett företag, Urban wool. De designar kläder som du sedan själv får tillverka. Kläderna är dessutom väldigt moderiktiga och nytänkande. Visst är det en kul idé?
Jag tycker att det är extra roligt att företaget är startat av en mamtreprenör!
Blir du sugen på att sticka? Spana in Urban wool här.

Knit-Kit: Telly Tube

Bild lånad från urbanwool.se
//Camilla

1 kommentar:

  1. Fantastiskt - nytänkande - genialt - och samtidigt väldigt mysigt inför höstens lugna hemmakvällar i soffan! En varm kopp the, ett par levande ljus och ett knit-kit från Urban Wool... Längtar!!

    SvaraRadera